3,990.00 лв.

Колесен снегорин Honda HSS 655 EW

6,290.00 лв.

Колесен снегорин Honda HSS 760A EW

Благодарение на иновативните технологии, комфортното и лесно управление и многобройните функции, снегорините на Хонда са наистина уникални. Всички снегорини на Хонда са произведени в Япония (с изключение на HSS550, който се произвежда в САЩ) и това гарантира тяхната изключителна надеждност и производителност. Надеждността и мощността на двигателите на Honda е всепризната навсякъде по света. Снегорините на Хонда са най-тихите предлагани на пазара. Двигателите на Хонда отговарят на най-строгите норми за отработените газове.

Иновации при снегорините Хонда:

 Плавно регулиране височината на работната фреза. Осигурява безпроблемна работа при неравни площи. Интегрираният газов амортисьор Ви позволява плавно да регулирате работната височина, прецизно и удобно само с един лост по време на движение. (не важи за всички модели)

 Предпазен съединител. При среща препятствие се задейства сензор, който изключва двигателя и спира въртенето на фрезата, което защитава двигателя от повреди. (не важи за всички модели)

 Хидрастатично задвижване. Серийно при снегорините след 7-ма серия. Посредством лост можете да настроите скоростта на придвижване без това да влияе на оборотите на фрезата.  Така напасвате работния режим спрямо условията. (не важи за всички модели)