МЕНЮ
Your Cart

Магазин за електроинструменти, машини и консумативи

Магазин за електоинструменти, машини и консумативи

Магазин за електроинструменти, машини и консумативи

Про Партнърс Трейд е една от водещите компании в продажбата и отдаването под наем на строителни машини и електроинструменти. 

Наши партньори са Бош, Бизонте, Метабо,Монтолит, Ротенбергер, Хонда, Керхер, Имер Груп. 

Екипът на Про Партнърс Трейд следи всички европейски иновации с цел да предостави по-качествено обслужване на своите клиенти. Нашият приоритет е клиентът да остане доволен и да създадем дългосрочни бизнес отношения.

Магазин за електроинструменти, машини и консумативи

Фирмата разполага с магазин и сервизен център намиращ се  в град  Пловдив. Тук ще намерите извънредно богат асортимент от професионални машини. За нашите клиенти се грижат професионалисти с дългогодишен опит в сферата на строителната техника.  Ние Ви предлагаме сигурност, оторизиран сервиз, дългосрочни ангажименти. 

Гаранционен и извън гаранционен сервиз на електроинструменти

Сервизът ни осигурява  пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервиз, включително богат избор на резервни части.

Електоинструменти и машини под наем

Електроинструменти и машини под наем

Електроинструменти и машини под наем

Това, което ни отличава от останалите фирми, е наличието на разнообразна техника под наем. Можем да Ви осигурим строително оборудване под наем, строителна техника и механизация  под наем, трамбовки, виброплочи, къртачи, фрези за бетон и асфалт, вибратори за бетон, водни помпи, машини за шлайфане, компресори, почистващи машини, заваръчни машини, стълби и още много други.

Всички строителни машини са в отлично състояние  и в готовност за отдавне под наем.

Не се колебайте и ни посетете, за да се убедите в качеството на нашите продукти!